You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2009-08-08 06:22:15

fuo213
Member
Registered: 2009-08-08
Posts: 2

Pokemon Platinum

I can't seem to get Platinum to boot up. I have 0.9.2 or whatever the new version is and i can't even get anything to load up. I've tried a couple of different ROMs but nothing seems to work. What ROMs are u guys using and maybe is there a setting i missed somewhere??

Offline

#2 2009-08-08 12:45:32

shash
Administrator
Registered: 2007-03-17
Posts: 897

Re: Pokemon Platinum

First be sure you're using the last version, and give complete computer specs and which port you're using, else you won't be helped at all.

Offline

#3 2009-08-08 19:37:14

fuo213
Member
Registered: 2009-08-08
Posts: 2

Re: Pokemon Platinum

shash wrote:

First be sure you're using the last version, and give complete computer specs and which port you're using, else you won't be helped at all.

OK, its version 0.9.2
I'm running it on a black macbook with 2.16 C2D and 2 gigs of ram
I don't know how to answer the last question cuz i'm new to this so there ya go

Offline

#4 2009-08-09 03:35:06

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 6,185

Re: Pokemon Platinum

I suggest sending an email to steve jobs

Offline

#5 2009-08-28 16:16:08

coreyjohnson165
Member
Registered: 2009-08-28
Posts: 3

Re: Pokemon Platinum

Platinum loads up fine for me but once the game starts the top screen is black and i can only see text and menus when they come up, pearl is like this as well.
Any suggestions to what the problem may be?

Offline

#6 2009-08-28 16:21:49

coreyjohnson165
Member
Registered: 2009-08-28
Posts: 3

Re: Pokemon Platinum

p.s.  Sorry for jumping in on someone elses question but it seemed to hit a dead end and i didn't see the point in starting a whole new thread

Offline

#7 2009-08-28 20:58:29

coreyjohnson165
Member
Registered: 2009-08-28
Posts: 3

Re: Pokemon Platinum

nevermind... trial and error got it all worked out

Offline

#8 2009-09-22 17:49:11

shwright
Member
Registered: 2009-09-22
Posts: 1

Re: Pokemon Platinum

when i open platinum on v.0.9.4 the screen goes gray and the emulator automatically closes what do i do i cant seem to get any nds emulator to work with diamon, pearl or platinum

Offline

#9 2009-09-22 18:58:31

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 6,185

Re: Pokemon Platinum

upgrade or downgrade your video drivers. try reinstalling your operating system. if youre using windows.

Offline

#10 2009-09-23 19:02:40

lbalbalba
Member
Registered: 2009-03-13
Posts: 229

Re: Pokemon Platinum

zeromus wrote:

try reinstalling your operating system.

Yes, I concur: re-installing Windows has magically resolved all of my desmume bugs for me in the past!

Offline

#11 2009-09-23 20:14:30

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 6,185

Re: Pokemon Platinum

Yeah it works every time

Offline

#12 2009-09-26 01:42:39

nut
Member
From: Bangkok, Thailand
Registered: 2009-07-06
Posts: 118
Website

Re: Pokemon Platinum

I think that most of you guys are having problems with even the V0.9.4 are the cause of some buggy systems. Reformat your system should fix the problem. If it doesn't, try the latest SVN Build or upgrade to a newer versions of Windows or service pack. I use DeSmuMe 0.9.4 and the latest SVN Build with Windows XP pro SP3 and no problems occur since.


I want to be a programmer.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB