You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2010-07-05 13:39:21

Game
Member
Registered: 2010-07-05
Posts: 39

Final Fantasy 4 and ring of fates

Hello.Why final fantasy 4 and Final fantasy ring of fates doesn't work with 0.9.6 svn3698? They worked with 0.9.5 ok.

Offline

#2 2010-07-05 14:09:35

DottorLeo
DesMuMe Bug Catcher
Registered: 2009-04-03
Posts: 140

Re: Final Fantasy 4 and ring of fates

Game wrote:

Hello.Why final fantasy 4 and Final fantasy ring of fates doesn't work with 0.9.6 svn3698? They worked with 0.9.5 ok.

Confirmed. Thanks for your feedback, this issue will be fixed soon.


Do you want a better experience with DesMuMe? Do you have a problem with it? READ ME now!

Offline

#3 2010-07-06 07:58:21

DottorLeo
DesMuMe Bug Catcher
Registered: 2009-04-03
Posts: 140

Re: Final Fantasy 4 and ring of fates

Game wrote:

Hello.Why final fantasy 4 and Final fantasy ring of fates doesn't work with 0.9.6 svn3698? They worked with 0.9.5 ok.

Fixed on SVN3701. Try it big_smile


Do you want a better experience with DesMuMe? Do you have a problem with it? READ ME now!

Offline

#4 2010-07-06 10:50:07

Game
Member
Registered: 2010-07-05
Posts: 39

Re: Final Fantasy 4 and ring of fates

Confirmed.It's working.Thx.  BTW Why it didn't worked on last one?

Offline

#5 2010-07-06 17:06:50

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 5,659

Re: Final Fantasy 4 and ring of fates

the game was erroneously detected as homebrew and the new auto dldi patch feature activated and clobbered some important data

Offline

#6 2010-07-11 20:44:16

Kronic
Member
Registered: 2010-07-11
Posts: 2

Re: Final Fantasy 4 and ring of fates

Final Fantasy IV is not working for me on desmume, on the main menu i cant see any of the words that sould say new game, continue, etc. but if i just hit the a button it trys to play it and comes up with a pink top screen and black bottom? alot of the games ive been playing have had problems like this and i was just asking if theres anyway to fix it.

Offline

#7 2010-07-11 20:46:59

Manivo
Awesome Possum
Registered: 2009-02-15
Posts: 655

Re: Final Fantasy 4 and ring of fates

Switch to soft rasterizer.

Offline

#8 2010-07-11 20:55:08

Kronic
Member
Registered: 2010-07-11
Posts: 2

Re: Final Fantasy 4 and ring of fates

its working fine now, thanks

Offline

Board footer

Powered by FluxBB