You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2024-01-03 13:18:24

InscientBanana
Member
Registered: 2024-01-03
Posts: 2

Visual Bug?

I just downloaded the new update after using an old version (apparently), copied ROMs over from another PC I'm not using as of today, Maintain Aspect Ratio is checked by default and now when I go from DeSmuMe being windowed to maximized, the frames onscreen when the window fills the screen get stuck onto the empty space between the toolbar and the emulation while said emulation continues running as it should, unless I load the ROM while DeSmuMe is maximized.
I saw it first using the NDS version for Avatar: The Last Airbender, then I tried Pokémon Platinum and Diamond (haha Pokémon's a million dollar franchise and game broke oh wait that isn't the problem) ,  SM64 DS, NDS Mario Kart and Transformers: Autobots.
I didn't see this before when I was playing the Avatar ROM on my previous machine, did I corrupt my ROMs?
Would be much easier if I could figure out BBCode to post screenshots, unless that's admin only and I don't think there's anybody having the same problem if this is a part of a recent update.

Offline

#2 2024-01-03 20:09:20

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 6,161

Re: Visual Bug?

change config > display method

Offline

#3 2024-01-03 23:05:46

InscientBanana
Member
Registered: 2024-01-03
Posts: 2

Re: Visual Bug?

That fixed it, thanks!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB