You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2023-04-03 23:51:34

newt
Member
Registered: 2023-04-03
Posts: 1

[OSX] Running emulator results in black screen.

App Version: v0.9.11
Operating System: Mac OS X v10.16 (21G419)
Model Identifier: MacBookAir9,1
ROM Name: Unspecified
ROM Serial: Unspecified
-----------------------------------
Emulation Speed: 1.00x
Auto Frame Skip: YES
SLOT-1 Device Type: Retail (Auto)
SLOT-2 Device Type: Auto
Advanced Bus-Level Timing: YES
Rigorous 3D Rendering Timing: NO
CPU Emulation Engine: Interpreter
External BIOS: NO
External Firmware: NO
3D Renderer - Engine: SoftRasterizer (HighResColor=YES, EdgeMark=YES, Fog=YES, LineHack=YES, FragmentSamplingHack=NO, DepthCompare=0, ThreadCount=Automatic)
3D Renderer - Textures: YES
Audio - Output Engine: OS X Core Audio Sound Interface
Audio - Advanced SPU Logic: YES
Audio - Sound Interpolation Method: Cosine
Audio - Sound Synchronization Method: "N" Sync Method
-----------------------------------
Cheats: YES (ActiveCheatCount=0)
-----------------------------------
Support Request: Okay first of all, this my first time ever using an emulator, so I may not know everything. I’m playing on a Mac and whenever I open the emulator its literally just a black screen. I'll load a ROM and it is still pure black. I know that it’s loading in because I can hear the title screen music, but it’s the same no matter which game I play. Any advice?

Offline

#2 2023-04-06 02:11:35

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 6,171

Re: [OSX] Running emulator results in black screen.

Stop using a years-old version of the emulator

Offline

Board footer

Powered by FluxBB