You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
WiFi not emulated and not supported!!
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2018-09-26 07:06:11

FloofzyKitten
Member
Registered: 2018-09-26
Posts: 2

"Cannot read mic sample." Error

Desmume used to be able to read its' mic sample fine, then one day when I opened Desmume, before even loading a ROM, it said "unable to read mic sample" even though I hadn't touched anything since last time when it read it fine. I looked in the file and for some reason there was nothing there, even though Desmume hadn't updated (to my knowledge) since the last time I used it several days ago.

My current version is 0.9.11, if that helps.

If anyone knows another mic sample that would work, I'd appreciate it if I was directed to it. Thanks!

Last edited by FloofzyKitten (2018-09-26 07:07:34)

Offline

#2 2018-09-26 13:57:44

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 4,835

Re: "Cannot read mic sample." Error

if files which used to contain data, no longer do, then your computer is HAUNTED or BREAKING. back up all your files and call the ghostbusters. this has nothing to do with desmume.

Offline

#3 2018-09-27 04:29:17

FloofzyKitten
Member
Registered: 2018-09-26
Posts: 2

Re: "Cannot read mic sample." Error

My computer is actually a dinosaur, so I think it is breaking XD

Also, do you happen to know something I could use as a replacement? Or could you upload the mic sample somewhere?

Offline

#4 2018-09-27 06:59:38

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 4,835

Re: "Cannot read mic sample." Error

Offline

Board footer

Powered by FluxBB