You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
WiFi not emulated and not supported!!
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2018-03-27 17:10:02

assasin_soul
Member
Registered: 2018-03-27
Posts: 2

How i emulate that i have closed the Nintendo DS?

Hello, in the game im currently playing i need to "close" the two screens to solve a puzzle, its necesary for the main quest, so I cant avoid it. I have tried to min. the screen, to pause and to close the emulator, but it doesnt work. Does anyone know how to solve this?

Offline

#2 2018-03-27 22:27:15

rogerman
Member
Registered: 2011-06-04
Posts: 368

Re: How i emulate that i have closed the Nintendo DS?

The input you need is called "Lid". It will toggle the open/closed state of the NDS.

The location for which the inputs for "Lid" are shown will vary between DeSmuME ports, but if you're on Windows, then it will be shown in the Config > Control Config menu.

Offline

#3 2018-03-28 13:35:47

assasin_soul
Member
Registered: 2018-03-27
Posts: 2

Re: How i emulate that i have closed the Nintendo DS?

Thank you.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB