You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
WiFi not emulated and not supported!!
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2017-04-15 02:34:53

Alan Ribas
Member
Registered: 2017-04-15
Posts: 2

Image of emulator desmume surpasses screen

I do not know why but when I start a game in the emulator and press the "ALT + ENTER" keys, the game image exceeds the limits of the size of the monitor. So much of the image is cut off, so I forced myself to play in windowed mode.

Can anyone tell me how to fix this problem? I remember that there was no such problem in the old days. The option to keep the aspect of the image is checked and still the problem remains.

Offline

#2 2017-04-15 06:30:52

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 4,645

Re: Image of emulator desmume surpasses screen

use a more recent buildbot version than 0.9.11

Offline

#3 2017-04-15 18:40:22

Alan Ribas
Member
Registered: 2017-04-15
Posts: 2

Re: Image of emulator desmume surpasses screen

It's just this version I use. "Desmume-0.9.11-win64".
Windows 10 operating system.

Last edited by Alan Ribas (2017-04-15 18:41:16)

Offline

#4 2017-04-15 19:02:27

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 4,645

Re: Image of emulator desmume surpasses screen

that's 0.9.11. use a more recent buildbot version.

Offline

#5 2017-05-04 09:43:33

fintogive
Member
From: USA
Registered: 2014-04-11
Posts: 215
Website

Re: Image of emulator desmume surpasses screen

Alan Ribas wrote:

I do not know why but when I start a game in the emulator and press the "ALT + ENTER" keys, the game image exceeds the limits of the size of the monitor. So much of the image is cut off, so I forced myself to play in windowed mode.

Can anyone tell me how to fix this problem? I remember that there was no such problem in the old days. The option to keep the aspect of the image is checked and still the problem remains.

latest build.
https://ci.appveyor.com/api/buildjobs/f … elease.exe

Offline

Board footer

Powered by FluxBB