You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
WiFi not emulated and not supported!!
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2014-07-19 00:15:49

KirbyTAS
Member
Registered: 2014-06-27
Posts: 3

Kirby: SuperStar Ultra

This game works perfectly for casual players, but when attempting to make a TAS, it always says the save was corrupted.
I make a TAS, it does all my inputs correctly, but when it starts Spring Breeze, corrupted.
Using 9.10
It's after I record, it corrupts when I play back the movie.

Last edited by KirbyTAS (2014-07-19 00:17:55)

Offline

#2 2014-07-19 01:51:13

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 5,063

Re: Kirby: SuperStar Ultra

dont use 0.9.10, it sucks. use a new svn or 0.9.9

Offline

#3 2014-07-20 00:42:46

KirbyTAS
Member
Registered: 2014-06-27
Posts: 3

Re: Kirby: SuperStar Ultra

Using 0.9.9 now, works perfectly

Last edited by KirbyTAS (2014-07-20 00:42:58)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB