You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
WiFi not emulated and not supported!!
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2013-04-30 22:48:34

ihzakarunia
Member
Registered: 2013-04-30
Posts: 1

trade pokemon from desmume wifi using a dial up modem?

i want to trade with someone, but i just have mobile broadband 3.5g modem, can i use desmume to trade pokemon?

Offline

#2 2013-05-01 06:54:50

Squall Leonhart
Member
Registered: 2013-01-22
Posts: 115

Re: trade pokemon from desmume wifi using a dial up modem?

Official versions of Desmume do not enable wifi, nor do the developers provide support for anyone using wifi enable builds.

Offline

#3 2014-05-03 20:46:44

UltraWaf
Member
Registered: 2014-05-03
Posts: 1

Re: trade pokemon from desmume wifi using a dial up modem?

versions like the 0.9.7 have WI-FI compatibility and to answer your question sadly no,it does not support 3G,3.5G or any other dial up network.Only ethernet WIRED(lan wired internet cable) is supported without that you cannot use the WI-FI in game to connect to GTS,trade,battle or any other activity in the game that requires a WI-FI connection.This really saddens me cause I am facing the same problem, I have a wireless dongle 3G+ dail up connection and can not trade,battle etc online

Offline

Board footer

Powered by FluxBB