You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
WiFi not emulated and not supported!!
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2013-01-12 12:55:09

adithyanj32
Member
Registered: 2012-05-28
Posts: 10
Website

Inazume Blizzard scrambled text !!

im having this text problem(text seems to be scrambled ) in inazuma blizzard while running in desmume.
i think its some thing like line hack .

are there any solutions to this ?

Inazumz%2520Blizzard%2528E%2529_37_12775.png

Offline

#2 2013-01-12 21:07:46

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 5,237

Re: Inazume Blizzard scrambled text !!

switch to opengl renderer.

Offline

#3 2013-01-13 01:30:09

adithyanj32
Member
Registered: 2012-05-28
Posts: 10
Website

Re: Inazume Blizzard scrambled text !!

i tried to switch to opengl but after i select that option and click OK the texts remain the same and when i go and check the settings it would have become softraizer.

Offline

#4 2013-01-13 23:24:09

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 5,237

Re: Inazume Blizzard scrambled text !!

your video card is broken. upgrade or downgrade your video drivers.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB