You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2009-12-22 12:07:46

yonizaf
Member
Registered: 2009-12-22
Posts: 179

Messed up on second monitor

My computer has 2 monitors. on the primary one all is well, but if I put DeSmuME on the second monitor it looks like this:

corrupted-1.png

that is true even if no game i loaded, with 0.9.5 or 0.9.4.
I'm running it on Windows XP SP3, Video card is NVidia 7900GS.

If I'm missing something, do tell.

Offline

#2 2009-12-22 16:00:33

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 5,946

Re: Messed up on second monitor

dig around the web and try recent svn builds and see if it is fixed or come on irc and debug it with me.

Offline

#3 2009-12-22 16:19:14

DottorLeo
DesMuMe Bug Catcher
Registered: 2009-04-03
Posts: 140

Re: Messed up on second monitor

I've made a personal test:

2 monitor, Primary (Samsung SyncMaster t220 1680x1050) Secondary (BenQ FP92 1280x1024) with an Ati 4850. Using the SVNs 3213 no problem at all in both screen, i can drag the window on the secondary monitor, fullscreen it, apply all the filters without corruption.

Have you tried to update your VGA Driver? Have you tested with Both OpenGL and Softrasterizer mode?


Do you want a better experience with DesMuMe? Do you have a problem with it? READ ME now!

Offline

#4 2009-12-22 16:30:43

CrazyMax
Administrator
From: Ukraine
Registered: 2007-10-26
Posts: 121

Re: Messed up on second monitor

Win7 x64, nVidia 8600GT, Primary is CRT monitor, secondary is TV smile , DualView - no problem

Last edited by CrazyMax (2009-12-22 18:07:45)

Offline

#5 2009-12-22 17:44:54

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 5,946

Re: Messed up on second monitor

its a bug its a bug its a bug its a bug its a bug

Offline

#6 2009-12-22 18:02:44

CrazyMax
Administrator
From: Ukraine
Registered: 2007-10-26
Posts: 121

Re: Messed up on second monitor

i know i know i know i know i know

Last edited by CrazyMax (2009-12-22 18:03:34)

Offline

#7 2009-12-22 19:13:22

yonizaf
Member
Registered: 2009-12-22
Posts: 179

Re: Messed up on second monitor

what I just tried:

* Updated video drivers: no change. maybe even worse?
* Compiled SVN trunk. using the old ini file: no change.
* Deleted the old ini file, then running svn again: seems to be fixed!
* Running 0.9.5 using the new ini file: problem's back.
* Deleted ini again, then running svn build: problem stays!?

I played with it some more, it worked once again, then stopped working egain. now i'm not sure anymore.

Offline

#8 2009-12-22 21:55:18

yonizaf
Member
Registered: 2009-12-22
Posts: 179

Re: Messed up on second monitor

Just for the record: problem solved through IRC. thanks zeromus.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB