You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
WiFi not emulated and not supported!!
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2009-05-29 20:31:20

thesouthafrican
Member
Registered: 2009-05-29
Posts: 7

pokemon platinum

When i start pokemon platinum on Desmume. It starts it and when i click the "start" button it automaticaly starts and that fine and then when i get into the game. i save it but when i quit the programme and start it again and the click "start" button it doesnt let me load the game it just automatically starts and i have to start all over again.

can some one please help me.

one last thing is  where can i here new about wifi.

thanks

Offline

#2 2009-05-29 21:26:57

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 3,568

Re: pokemon platinum

this is all addressed in the faq.

Offline

#3 2009-05-29 21:43:58

thesouthafrican
Member
Registered: 2009-05-29
Posts: 7

Re: pokemon platinum

what FAQ??

Offline

#4 2009-05-29 23:48:49

Manivo
Awesome Possum
Registered: 2009-02-15
Posts: 654

Re: pokemon platinum

Offline

#5 2009-05-31 09:57:59

thesouthafrican
Member
Registered: 2009-05-29
Posts: 7

Re: pokemon platinum

i have tryed what it says in the FAQ but it still doesnt work. i can only load from states. i cant get the main menu to load it. it just carries on going straight into a new game.

Offline

#6 2009-06-01 04:38:01

Manivo
Awesome Possum
Registered: 2009-02-15
Posts: 654

Re: pokemon platinum

What version of DeSmuMe do you have?

Offline

#7 2009-06-01 12:59:28

thesouthafrican
Member
Registered: 2009-05-29
Posts: 7

Re: pokemon platinum

umm i think 0.92 x 86 sse. i think thats how it is.

Offline

#8 2009-06-02 12:08:15

Manivo
Awesome Possum
Registered: 2009-02-15
Posts: 654

Re: pokemon platinum

Then it should work just dandy. Try again, and make sure you follow the guide in the FAQ to the letter.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB