You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
WiFi not emulated and not supported!!
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2019-08-29 10:56:01

Biiirb
Member
Registered: 2019-08-29
Posts: 3

Cracking Sound in Animal Crossing Wild World

I got the newest version of Desmume and even changed the ROMs and I still get the same issue. Whenever I enter a building or a new sequence I hear either the last sound from 2 seconds ago and or extremely loud cracking noise, sometimes louder, sometimes quieter. I tried googling it but apparently the issue was solved in posts which are already many years old.

Offline

#2 2019-08-29 11:49:57

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 5,072

Re: Cracking Sound in Animal Crossing Wild World

then don't use a desmume that's many years old

Offline

#3 2019-08-29 11:54:22

Biiirb
Member
Registered: 2019-08-29
Posts: 3

Re: Cracking Sound in Animal Crossing Wild World

zeromus wrote:

then don't use a desmume that's many years old

But I am using the newest version from the official website?

Offline

#4 2019-08-29 11:56:32

Biiirb
Member
Registered: 2019-08-29
Posts: 3

Re: Cracking Sound in Animal Crossing Wild World

So I checked my fps and it is 60/20 constantly and whenever I enter a building it goes to 60/15 and even frame skips won't help. Any ideas on how to let the fps not fall?

Offline

#5 2019-08-29 19:54:47

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 5,072

Re: Cracking Sound in Animal Crossing Wild World

Are you? Some people don't even know what the official website is, and many people don't know how to look at a list of downloads and determine the most recent version.
the 2nd number is the game's internal framerate. It's fine if it drops. That isn't your problem.
You may need to try changing some of the sound settings in the emulator options......

Offline

#6 2019-09-10 05:52:36

fintogive
Member
From: USA
Registered: 2014-04-11
Posts: 316
Website

Re: Cracking Sound in Animal Crossing Wild World

Dude... Zeromus just help the guy, hes obviously using using the last stable build released 4 years ago.  that sound glitch was fixed awhile back in the official nightly builds.

scroll down to the official nightly builds section and download the first one.
http://desmume.org/download/

i hope that helps.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB