You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
WiFi not emulated and not supported!!
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2017-03-08 15:16:03

Swaggernagger
Member
Registered: 2017-03-08
Posts: 2

Boot from firmware not working

I was trying to set up the boot from firmware but every time I open a ROM it has me fill in the DS settings. After that I have to restart but the screen just goes black and if I open the ROM I have to fill in all the settings again. Is there any way to save the settings so I don't have to reboot?

Offline

#2 2017-03-08 22:03:10

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 4,558

Re: Boot from firmware not working

I dont know, I never use this function.
Since booting from firmware seems bugged, let's click the option right beneath Boot from firmware and see if that does anything.
It's called "Load User Settings from file"
Yep, that works.
I think the firmware is read-only otherwise.
I didn't name that option...

Offline

#3 2017-03-09 18:21:02

Swaggernagger
Member
Registered: 2017-03-08
Posts: 2

Re: Boot from firmware not working

Ah, thanks. Didn't notice that option.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB