You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
WiFi not emulated and not supported!!
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2017-03-05 19:55:55

Amphe
Member
Registered: 2017-03-05
Posts: 2

Can't use DesMuMe

I can't use Desmume because I was trying to adjust size time ago, and I don't know what I did but it moved to the left (the Desmume window) and trying to put it back to the center I slipped it away to the left again, now I can't even see a pixel of the app. Can someone help me? I've tried opening it again, install desmume again, but that doesn't solve my problem, even if I download another version it still is in the same side.

Offline

#2 2017-03-06 00:09:53

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 4,507

Re: Can't use DesMuMe

which operating system

Offline

#3 2017-03-06 15:14:12

Amphe
Member
Registered: 2017-03-05
Posts: 2

Re: Can't use DesMuMe

Windows 8

Offline

#4 2017-03-06 16:57:45

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 4,507

Re: Can't use DesMuMe

there's no "installation" of desmume, only dearchiving, so I don't know what you're doing. delete the desmume.ini file.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB