You are not logged in.

Read the FAQ and Knowledge Base before posting.
WiFi not emulated and not supported!!
We won't make a 3DS/2DS emulator.



#1 2016-12-29 21:59:17

00009
Member
Registered: 2016-10-25
Posts: 15

Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

I loaded up Transformers DS Autobots and Decepticons, but the top screen looks like this for both of them:

[img=file:///C:/Users/SRR/Pictures/Screenshots/Screenshot%20(38).png

[img=file:///C:/Users/SRR/Pictures/Screenshots/Screenshot%20(39).png

(if the image file doesn't work then heres an exclamation:)
The first image is the first in-game scene of Transformers DS Autobots, the top screen is blue with no graphics, playermodels, surfaces, ect. at all with a few random lines of texture

the second line is a pink screen with the UI visable, but again, no textures or models. Its only the top screen that won't work, the bottom screen works.


Misc:

SPECS:
Processor: Intel Core i5-4460 CPU @ 3.20GHz
RAM: 12.0 GB
System Type: 64Bit OS
x64-based Processor

Have I Installed Visual C++ 2010 Runtime DLLs required ro use Desmume v0.9.11?

Yes.


please help, I really want to play these games. They were one of my favorite games of all time as a youth.

Last edited by 00009 (2016-12-29 22:02:35)

Offline

#2 2016-12-29 22:43:51

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 4,481

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

the image file didnt work.
what version of desmume are you running?
* edited:
it's working just fine for me in latest git version and 0.9.11 both
maybe your gpu is bugged. try changing config > 3d settings > renderer

Last edited by zeromus (2016-12-29 22:53:24)

Offline

#3 2016-12-29 22:48:37

00009
Member
Registered: 2016-10-25
Posts: 15

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

Version 0.9.11

Offline

#4 2016-12-29 23:01:16

00009
Member
Registered: 2016-10-25
Posts: 15

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

still the same. I tried all of them, even the none option

Last edited by 00009 (2016-12-29 23:04:32)

Offline

#5 2016-12-29 23:03:43

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 4,481

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

i cant guess anything else without seeing the screen shots

Offline

#6 2016-12-29 23:05:58

00009
Member
Registered: 2016-10-25
Posts: 15

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

ok, ill send them via email.

Offline

#7 2016-12-29 23:06:58

00009
Member
Registered: 2016-10-25
Posts: 15

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

whats your email?

Offline

#8 2016-12-29 23:07:23

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 4,481

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

upload them somewhere

Offline

#9 2016-12-29 23:08:46

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 4,481

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

Oh, it seems you mean revenge of the fallen. Why didn't you type that?
yep. its amazingly jacked up.

Offline

#10 2016-12-29 23:13:07

00009
Member
Registered: 2016-10-25
Posts: 15

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

[img]=file:///C:/Users/SRR/Pictures/Screenshots/Screenshot%20(38).png[/img]

Offline

#11 2016-12-29 23:14:01

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 4,481

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

you failed to upload.
google a tutorial.
works fine in nightly builds. check our downloads page.

Offline

#12 2016-12-29 23:14:49

00009
Member
Registered: 2016-10-25
Posts: 15

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

if that doesn't work then I'm not sure how to post them

and heres the other one

[img]=file:///C:/Users/SRR/Pictures/Screenshots/Screenshot%20(39).png=[/img]

Offline

#13 2016-12-29 23:20:13

00009
Member
Registered: 2016-10-25
Posts: 15

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

damn, ok hold on

Offline

#14 2016-12-29 23:24:23

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 4,481

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

I don't need the screenshot anymore. Since I read your mind and discovered you meant 'revenge of the fallen' and then confirmed it failed in 0.9.11 and works on a recent nightly build, this case is closed.

Offline

#15 2016-12-29 23:26:08

00009
Member
Registered: 2016-10-25
Posts: 15

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

Ok, so should i run it on a different version of Desmume? Or what are you suggesting?

Offline

#16 2016-12-29 23:29:51

00009
Member
Registered: 2016-10-25
Posts: 15

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

nvm, i see what you're talking about

Offline

#17 2016-12-29 23:36:06

00009
Member
Registered: 2016-10-25
Posts: 15

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

IT WORKED! but the screens are side by side (which i do not like), i want the top screen on top and the bottom screen on the bottom. is there a way to fix that?

Last edited by 00009 (2016-12-29 23:37:00)

Offline

#18 2016-12-29 23:38:30

00009
Member
Registered: 2016-10-25
Posts: 15

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

never mind, i got it. thank you for helping me.

Last edited by 00009 (2016-12-29 23:38:47)

Offline

#19 2016-12-30 01:00:03

zeromus
Radical Ninja
Registered: 2009-01-05
Posts: 4,481

Re: Revenge of the Fallen 3d not rendering in 0.9.11

simply undo whatever you did to put them side by side

Offline

Board footer

Powered by FluxBB